Η εταιρεία ARTHROMED συστάθηκε το 2003 και στεγάζεται στη Θεσσαλονίκη με μια μεγάλη έκθεση προϊόντων επί της λεωφόρου Β. Όλγας. Δραστηριοποιείται στην εμπορία ιατρικών, παραϊατρικών αναλωσίμων και ιατρικού εξοπλισμού καθώς και στην παροχή τεχνογνωσίας και ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της.
 
Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στο ανθρωποκεντρικό μοντέλο λειτουργίας. Οι βασικές αρχές της είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο και η φροντίδα των αναγκών του. Γι αυτό και ένας τομέας της δραστηριότητας της εταιρείας επικεντρώνεται στη φροντίδα των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας καθώς και των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα (παραπληγίες, τετραπληγίες, ημιπληγίες).
 
Η εταιρεία έχει αναπτύξει το πεδίο της κατ’ οίκον νοσηλείας σε συνεργασία με επιστημονικά καταρτισμένους συνεργάτες, που αναλαμβάνουν την επίδειξη και εφαρμογή των προϊόντων που εμπορεύεται.
Πελάτες της εταιρείας, τα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτήρια, τα κέντρα αποκατάστασης, τα γηροκομεία και οι ιδιώτες. Έχει τη δυνατότητα να παρέχει την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για την επάνδρωση των εν λόγω κέντρων. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο των παιδιών με κινητικά προβλήματα. Σε αποκλειστική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, αναλαμβάνει τη μέτρηση και κατασκευή καθίσματος (με εκμαγείο) για τα παιδιά που παρουσιάζουν αδυναμία να σταθούν σε ένα συμβατικό αμαξίδιο. Παρά τη δυσκολία και τη συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει σε μία τέτοια διαδικασία, στο τέλος αποζημιώνεται κάποιος από το χαμόγελο στο πρόσωπο του παιδιού και του συνοδού του.
 
Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στην αμεσότητα των υπηρεσιών της, στην ποιότητα των προϊόντων της, στην κατάρτιση του προσωπικού της καθώς και στην αφοσίωση των στελεχών της. Η εταιρεία έχει επιτύχει να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων με κινητικά προβλήματα.

+30 2310 822 993 | +30 2310 865 083

Τηλεφωνικό κέντρο

eshop@arthromed.gr

Ηλεκτρονική επικοινωνία

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 21:00
Σάββατο 9:00 - 15:00

Ωράριο λειτουργίας