ΓΕΝΙΚΑ

Η εταιρεία «Arthromed» στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη καλλιεργώντας την εμπιστοσύνη του και επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και συνέπεια στην επιχειρηματική της πορεία.
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις της και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης των κατωτέρω αναφερόμενων όρων:

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.
Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας μεσω του e shop o πελάτης προβαίνει:
1.στη συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης και 2.στην ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην Ελλάδα δωρεάν μέσω μεταφορικής εταιρείας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.
Μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή ο πελάτης χρεώνεται το ποσό του 1,5 ευρώ. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία καλέστε στο 2310 822 993 ή στείλτε mail στο: order@arthromed.gr

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέρος ή και ολόκληρη την παραγγελία σας χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 5 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν ωστόσο ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, είστε υποχρεωμένοι να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση order@arthromed.gr μήνυμα, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται η περιγραφή του αγορασθέντος προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε και η ημερομηνία αγοράς του. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν ακέραιο, στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας και εφόσον το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα (ανάλογα με τον τρόπο που θα έχει πληρωθεί η παραγγελία και τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος). Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας η Arthromed δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Αντίθετα, αν ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν θα επιστραφεί μέσω courier η Novalis Vita το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος. Οι χρόνοι παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε ισχύον μόνο εφόσον οι επιστροφές πραγματοποιηθούν από τις ανωτέρω αναφερθείσες εταιρίες ταχυμεταφοράς. Εντός 5 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από την  Arthromed και κατόπιν επεξεργασίας του αιτήματος σας, σας αποστέλλουμε e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του.

ΔΙΑΦΟΡΑ 

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Arthromed δε φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.arthromed.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρεία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

+30 2310 822 993 | +30 2310 865 083

Τηλεφωνικό κέντρο

eshop@arthromed.gr

Ηλεκτρονική επικοινωνία

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 21:00
Σάββατο 9:00 - 15:00

Ωράριο λειτουργίας