Εάν είχατε την μικρή ατυχία να ανακαλύψετε πως εσείς ή το παιδάκι σας φέρετε ψείρες και κόνιδες σας έχουμε μια νέα λύση για το πρόβλημα σας!

Η εταιρεία Novalis Vita έφερε στην Ελλάδα το επαναστατικό προϊόν V-comb, την 100% αντιαλλεργική, μη χημική , αντιφθειρική λύση. Πρόκειται για την πλέον τεχνολογικά προηγμένη και εύκολη στη χρήση θεραπεία ψειρών κεφαλής στην αγορά σήμερα.

Δεν θα πρέπει πλέον να υποβάλλετε την οικογένειά σας σε χημικό και φυτοφαρμακευτικό πόλεμο για την απομάκρυνση των ψειρών κεφαλής. Απλό και φιλικό προς το χρήστη, το V-Comb ™ είναι μια επαναχρησιμοποιήσιμη θεραπεία ψειρών για παιδιά και ενήλικες. Αυτή η απλή και αποτελεσματική θεραπεία είναι ασφαλής για οικιακή χρήση και εξαλείφει τόσο τις ψείρες όσο και τις κόνιδες χωρίς να χρειάζονται επιβλαβείς χημικές ουσίες ή ειδικά σαμπουάν.

Ενώ άλλες θεραπείες για ψείρες κεφαλής, όπως χημικά σαμπουάν και ηλεκτρικές χτένες, είναι πιο επικίνδυνες για τα μικρά παιδιά και σκληρές για το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής, το V-Comb ™ χρησιμοποιεί την στρογγυλεμένη χτένα από ανοξείδωτο χάλυβα και την αναρρόφηση για ομαλή αφαίρεση των ψειρών και των κόνιδων. Το V-Comb ™ παγιδεύει τις ψείρες της κεφαλής και τις κόνιδες που έχουν αφαιρεθεί από τα μαλλιά και στο κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φίλτρο συλλογής. Μετά τη θεραπεία, απλώς αποσυνδέστε το φίλτρο συλλογής και ασφαλίστε το καπάκι για υγιεινή απόρριψη.

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν

Για να μαθαίνετε για τα νέα μας προϊόντα και τις δράσεις της εταιρείας ακολουθήστε μας στη σελίδα facebook Novalis Vita

+30 2310 822 993 | +30 2310 865 083

Τηλεφωνικό κέντρο

eshop@arthromed.gr

Ηλεκτρονική επικοινωνία

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 - 21:00
Σάββατο 9:00 - 15:00

Ωράριο λειτουργίας